Vissa dagar

Jag vaknade upp i natt och mådde rent ut sagt skit och har under dagen mått till och från väldigt dåligt. Det känns exakt som att jag har en kraftig blodbrist igen, jag fick bara en obehaglig känsla att "jag blir tappad" på blod och för varje minut mådde jag sämre. Så jävla obehagligt. Jag har varit kraftigt trött i nästan två veckor så i dag ringde jag för att få en läkartid och få ta nya prover. Herregud. Jag är så svag... 

Men jag lyckades ändå ta mig ut på en pw i trettio minuter och annars idag så har jag känt mig som ett levande lik, jag är blek och dödstrött. Om det är blodbrist eller om jag äter för hög dos för sköldkörteln märker vi men något är galet. 

Jag är ju en person som hatar att ligga i sängen och tycka synd om mig själv utan jag vill ju ta vara på varenda sekund av livet, varje ögonblick, varje dag. Det är sån jag är, levnadsglad och vill skapa magiska minnen. I dag har jag suttit i sängen och skrivit på boken, fina minnen ploppar upp hela tiden medan jag skriver, jag vill inte avslöja alltför mycket om vad det är jag skriver om, men ni kan nog ana. 


Ikväll blir det en roadtrip dejt, det får bli i mjukiskläderna och sen blir det sushi till middag vilket jag ser så mycket fram emot. Perfekt med en sån date i detta höstväder. Älskar dejter i bilen, det blir så avslappnat. 
Allmänt | |
Upp