Waxholm och hemligheter

Det blev en roadtrip dejt i går till Waxholm på kvällen och regnet gjorde pricken över i:et, så mysigt när det sprakade ner på takfönstret. Om ni ska köpa en ny bil så ta med takfönster, själv älskar jag ljusinsläppet och att det inte blir så "instängt". Min mamma hade det på sin minibuss, den som jag tog över ett tag efter hennes bortgång. Där och då förälskade jag mig just i takfönster på bilar. Det finns säkert att välja som tillval på de flesta bilar idag.


Hur som helst, Waxholm är otroligt vackert med sin idyll och vatten. Kastellet står ståtligt på sin lilla ö och vägen dit är mysig om man tar färjvägen. På Kastellet var vi ett stort gäng för något år sedan som körde fångarna på fortet vilket var riktigt kul, man blev verkligen som ett barn på nytt när man gick in i olika hålor och skulle hämta en nyckel eller en ledtråd och man fick göra olika uppdrag, det obehagligaste var nog när man skulle stoppa händerna i trälådor och man inte fick se vad som fanns i dom. Skräcken tog över efter någon låda för min del, haha. Hade ni vågat? Jag tror att priset är ca 700 kr per person om jag inte minns helt fel. En superkul aktivitet att köra om någon tex fyller år. Jag älskar sånt. 

Det blev sushi till middag efter trippen dit, bland det godaste jag vet. Vi har hur mycket som helst att fixa här hemma ända fram till nästa vecka, då kan jag äntligen berätta för er. 

Allmänt | |
Upp