Billigare elkostnad

Tänk att låta din elkostnad gå ner. Vilken känsla att se det på elräkningen. Att just denna månad ha pengar över till annat än till elen. Vilken lättnad, vilken lycka. 
Tänk att det är solen som bidrar till det. Med solceller går elkostnaderna ner och det är även ett klimatsmart val. Vi har solceller på vårt hus och det är jag så tacksam för. Alla kan vi bidra med något som är bra för vår planet. 

Men nu är det inte bara vi villaägare som kan ha solceller utan det finns även solceller för BRF. En smart investering som samtidigt sänker medlemmarnas elkostnader och gör det mer eftertraktat att bo där. Tänk vad mycket pengar man kan spara bara genom att få ner elkostnaderna som idag ökar något fruktansvärt. I dag är det inte billigt med el tyvärr och jag tror många får en chock och även mår dåligt pga det. 

När du letar efter en lägenhet att köpa, tittar du inte extra mycket på vad elen kostar då? Det gör nämligen jag. Jag vill ha en så billig elkostnad som möjligt då jag redan kommer att lägga massor av pengar på mitt hem varje månad med allt vad det kostar. 


När man pratar vi villaägare emellan så kommer alltid snacket upp om vad man har för el hemma.

- vi har direktel kanske någon svarar och man tänker, hjälp vilket hög elkostnad dom måste ha. 

Vi har som tur inte direktel och plus att vi har våra solceller som gör sitt jobb och alla blir direkt nyfikna på våra solceller och jag ser att fler och fler skaffar det på vårt område. 

Man ska känna sig bekväm där man bor, man ska inte behöva få den där dyra elräkningen vare sig man bor i ett hus eller i lägenhet. 

Så vad kostar er elräkning per år? Är den dyr? Skulle ni inte vilja ha en lägre elkostnad? 

Och ni som har brf, vill inte ni också sänka era elkostnader för era medlemmar?  Det skulle verkligen uppskattas och öka efterfrågan på att just bo i era lägenheter. Satsa inte bara på insidan utan utsidan också och sätt upp solceller på taken. Det lönar sig och det är som sagt också ett miljövänligt val som inte sliter på resurser utan tar vara på det som redan finns och visst ska vi tänka på vår planet som vi bor på. Det tycker iaf jag och det är något som är viktigt för mig.
Allmänt | |
Upp