En perfekt helg

Vilken helg. Jag är helt slut men den har varit helt fantatisk. När man trivs med människorna runt sig blommar man verkligen ut.

I fredags var vi på tele2, jag som älskar att spela shuffelboard och minigolf var det en perfekt aktivitet för min del, jag blir som ett barn. 
Jag började minigolfen med att sätta en hole in one och satte ribban högt. Vi var sju som spelade och det slutade med vinst för min del. Yes. Riktigt bra banor också. 

Tänk om man kunde ha ett shuffelboard hemma.

Efter det åkte vi och käkade middag på Texas longhorn vilket är en storfavorit för min del och har varit det i flera flera år. Vi hamnade på den vid Hammarby sjöstad, sen tror jag att den i gamla stan är kvar. Så god mat, speciellt salladen. Den kan jag varmt rekommendera. 

På lördagen var vi bjudna på lite jullunch. Vi var där tidigt och hjälpte till med maten och en känsla av julafton infann sig, det var så trevligt. Maten var supergod och efter många timmar senare hamnade vi på det lokala stället här i närheten och så spelade vi återigen shuffelboard och mitt lag vann. 
Jag drog hem till min familj efter ett tag där min bror och hans kompis var, jag hängde lite med dom innan jag hämtade upp sambon. 

För er som undrar vart vår hund är när vi är i väg på saker så är han med min familj och syskon, jag har alltid en hundvakt där vilket är guld värt. Känner inte att jag vill lämna honom mer än två-tre timmar ensam hemma. Och allt som oftast är han också med. Inte i fredags men jag vet att  Texas longhorn i Hammarby sjöstad välkomnar hundar vilket är toppen. 

I dag startade vi dagen i hundrastgården, vi är ett gäng som brukar träffas där och i dag var det upp till tio hundar vilket var kul. Någon enstaka ny hund men oftast samma gäng. Efter en timmes lek för Albert träffade vi svägerskan med familj och grillade lunch vilket var supermysigt. Senare drack vi varm choklad, åt julgodis och myste. 

Nu blir det lite "det som göms i snö" innan vi ska iväg på kalasfirande.

En otroligt mysig helg med härliga människor, aktiviteter, god mat och mys. En perfekt helg med andra ord. 

Allmänt | |
Upp