Må aldrig dåligt över en storlek på en lapp.

"jag åker till klädaffärer för att testa de där jeansen som jag så länge har spanat in, nu ska jag äntligen testa dom. Perfekt, min storlek finns. Jag går med ivriga steg mot omklädningsrummet och drar på mig jeansen men märker fort att de är på tok för små, jag tittar på tvättlappen, det är ju den storleken jag har i byxor. Jag går tillbaka och letar efter en annan storlek. För säkerhets skull tar jag den största storleken med. Till slut är det den största storleken som passar mig och som sitter skitsnyggt på min kropp"

Vad har jag då för storlek? Det vet jag inte. Jag är allt mellan en xs till en xxxl skulle jag säga. Jag kan inte säga att min kropp är en specifik storlek och jag kommer aldrig att må dåligt över vad en lapp på byxan visar för storlek. Den säger ingenting om min kropp. Dessa jeans är så sjukt snygga och sitter så bra på min kropp. De är "pösiga" i modellen och tighta vid rumpan och vid midjan. Jag blev så förälskad i dom och såklart fick de följa med hem. 

Gå aldrig efter en storlek på kläder för det skiljer sig så enormt mycket från modell på plagget, butiker m.m. Det säger absolut ingenting om din kropps storlek. 


Allmänt | |
Upp