Magiska julafton 🌟

Julen var hos oss i Ă„r och det firades med vĂ„ra familjer. Den blev perfekt. Höjdpunkten var nĂ€r svĂ€gerskans lilla son pĂ„ 20 mĂ„nader stod i fönstret och tittade efter jultomten och lyckan nĂ€r han sĂ„g tomten. Den var total. Jag kan titta pĂ„ den filmen om och om igen. Vilken glĂ€dje. Det lös i ögonen pĂ„ honom. 

Vi Ă„t det klassiska julbordet och jag blev sĂ„ glad att vi kunde ha lĂ„ngbord i vĂ„r matsal utan problem. Jag glömmer ibland bort att vi verkligen har stora ytor hĂ€r hemma. Som jag lĂ€ngtar efter ett stort runt bord att ha dĂ€r. Vi satt lĂ€nge och Ă„t och pratade. Det var supermysigt och jag kunde bara sitta och titta pĂ„ alla i familjen och le och kĂ€nna en oerhörd tacksamhet att just dom Ă€r min familj. 

Sen var det dags för julklappsspelet, alla hade köpt tvĂ„ julklappar var och alla var laddade för spelet. SĂ„ mycket skratt. Jag lyckades kamma hem massor av choklad. Perfekt. 

Albert vĂ„r hund fick jĂ€ttefina julklappar och var sĂ„ nöjd och glad och lekte med dom dagen efter. 

KvĂ€llen blev sen och nĂ€r alla gĂ€sterna hade Ă„kt hem la jag mig med ett stort leende pĂ„ lĂ€pparna. Vilken magisk jul vi hade tillsammans. 


AllmÀnt | |
Upp