Överraskning

I går firade vi ena min svägerska med en överaskningsmiddag vilket blev så lyckad. När hon kom ner från övervåningen satt vi där vid bordet. Och middagen då, herregud vad god den var. Bland det bästa jag ätit. Det bjöds på fisktacos, friterad torskbitar, mango och avocadosallad med massor av gott i, och två magiska såser. Jag åt tre portioner och sen fi k det vara nog, hade lätt kunnat äta tre portioner till. Jag älskar mat och jag älskar att äta.

Det fanns chark och ost med kex också som tilltugg. Det kunde inte bli så mycket bättre.

Åh vad jag kan ångra att jag ställde in min födelsedagsfest nu i sista stund. Jag älskar sådana här tillställningar. Nästa år ska jag iaf köra min första thankgivingmiddag som jag vill ha årligen. Gillar när man bryter av vardagen med lite extra mysiga tillställningar. 

Här hemma är det full tjå med att storstäda så att det är klart till julafton då vi har fullt upp fram tills dess. 
I dag ska vi iväg och bo på ett hotell, vilket hotell det är berättar jag sen. Sen i morgon är det den årliga uppesittarkvällen och middag med vänner och innan det ska julmat m.m inhandlas och förberedelser inför julafton göras i ordning, brödbak tex. Listan är lång. Så skönt att ha allt nedskrivet och bocka av varteftersom. 

Vi hörs från hotellet sedan. 


Allmänt | |
Upp