Självklarhet

Wow vad många läsare jag fick på föregående inlägg. Så kul. Även om jag tyckte att det var lite rörigt då jag satt i ett väntrum för att göra mrt av hjärnan när jag skrev det och med min klausofobi så var jag inte jättepeppad på att lägga mig i den röntgen. Det är trångt, man ligger nästan med näsan i taket och dessutom har man en bur man sitter fast i med huvudet. Man har en larmknapp om man skulle tycka att det var för jobbigt.

Jag vill så gärna lära er andningsteknik för det hjälper så otroligt mycket i både jobbiga och i stressade situationer, det hjälper mycket i alla situationer och man blir så lugn. 

Jag låg där och andades med långa djupa andetag med magen. Det fanns även en liten liten spegel som reflekterade taket i rummet som man kunde titta på. Men just andningen gjorde att jag klarade detta utan problem. Jag fick ligga i trumman i 18 minuter.

Just det här med andningen är som ett eget lugnande i kroppen och efteråt var jag så avslappnad så det kändes som att jag hade kört ett meditationspass, jag var så lugn och harmonisk och jag hade så mycket härlig energi i kroppen. Jag rekommenderar er verkligen att tänka på andningen.

Det jag också ville få fram i med inlägget innan är att jag tror att folk har förutfattade meningar om att jag är tråkig och med "näsan i vädret" för att jag inte dricker alkohol vilket inte stämmer överhuvudtaget. Som jag också sa är, har man ett dåligt beteende när man dricker skulle jag inte gilla det men det är väl en självklarhet, jag skulle inte gilla ett dåligt beteende om man inte hade alkohol i kroppen heller. Jag tycker också att alkohol förstärker sidor man redan ser hos folk. Jag vill ha folk omkring mig som hanterar alkohol på ett bra sätt, likaså folk som inte dricker alkohol. Att man har ett bra beteende över lag. Jag hoppas att ni fattar vad jag menar. Jag är väldigt öppen med människors olikheter och tankar och så. Så länge ingen människa slösar på en annan människas tid, är otrogen, beter sig illa m.m.

Hur som helst. Fredag i dag och vi har massor av mysiga planer för denna helg och som vanligt vill jag berätta om helgen i efterhand, jag ser så mycket fram emot den om jag säger så. 


Allmänt | |
Upp