Tips på ett hotell i Göteborg

Inte trodde vi att det skulle vara näst intill fullbokat på hotellen i Göteborg när vi skulle boka. Vi ville såklart bo på Gothia men där var det fullbokat. Till slut hittade vi ett hotell i Mölndal, bara åtta minuter in till Lisebergs med bil så det var inte farligt. Hotellet vi bodde på heter Best Western plus Åby hotell och jag blev glatt överraskad över hur skön sängen och kuddarna var. Jag sov som en prinsessa och vaknade upp utvilad. 

Duschen var otroligt bra, bra tryck och så. Man fick även låna morgonrockar vilket var skönt att slänga på sig efter en varm duschen. Vi bodde på nionde våningen och hade utsikt över travbanan bland annat. Stora fönster med bra ljusinsläpp åt två håll, vi bodde i en hörna så det var nog därför vi hade två fönster. 

Om man ska klaga på något så var det att handfatet lutade lite vilket gjorde att tvålen gled ner i handfatet ibland. Frukosten var okej, inget märkvärdigt, brödet var färskt men pannkakorna var inte så goda. Ingen jättefrukost, men god. Underbart goda energishotar på ingefära och tranbär. 

Det var som ett litet tivoli både i receptionen och i rummen, man kände att man var i Göteborg. 

Ett prisvärt, bra ställe med närhet in till Göteborgs stad. Allmänt, Tips på hotell | #best Western plus Åby hotel, #best western, #hotell göteborg, #hotell mölndal, #hotelltips, #prisvärt hotell göteborg | |
Upp