Tips på julmarknader i Sverige?

Jag hoppas önskar och vill att Lisebergs julmys marknad blir lite som en tradition varje år några veckor innan julafton. Jag älskar traditioner så det ska jag se till blir av varje år. Det var riktigt fint och mysigt där och det är alltid skönt med lite miljöombyte ibland. Jag kan verkligen tipsa er om att köpa goda ostar där, vi har ostkväll nästan varje kväll och dom är riktigt goda, tyvärr kommer jag ej ihåg vad dom heter vilket jag måste bli bättre på. Förutom ost köpte jag även brända mandlar. Den doften är svår att slå, mums. 

Fast det hade varit kul att åka på lite olika julmarknader i Sverige, att testa en ny varje år. Vem vet, jag kanske har missat Sveriges mysigaste julmarknad. Har ni något tips på en julmarknad jag bara måste besöka? Älskar sånt. Tänk er en julmarknad i sagokänsla, kanske finns där en släde, massor av gott att äta, dricka varm choklad med vispgrädde sittandes på en fäll framför en brasa, musik, mysig julstämning, tomtenissar och en tomte. 

God morgon förresten, måndag idag med sol här och nu är det inte långt kvar till julafton. Jag är så taggad. I veckan är det lite hotellmys, uppesittarkväll och en mysig julafton och helg som väntar. 

Jag startade dagen med att göra lite torkad blodpudding i ugnen som godis till Albert, han verkar dock inte gilla det så vi får se. Jag har även läst på lite om mitt nya jobbuppdrag, jag vill inte nämna det riktigt än utan jag vill bli lite varm i kläderna först, men det ska bli spännande. Riktigt spännande. 

Ha en fin måndag. 
Allmänt | |
Upp