Välkommen december

Som jag har längtat efter den här månaden. I helgen firar vi in december i en annan stad i Sverige med våra vänner vilket ska bli jättekul. Lite längre fram denna månad väntas även en staycation. Jag har inte bott många gånger på hotell i Stockholm, när jag tänker efter har jag bara bott på hotell en enda gång här. Hotellfrukostar, finns det något godare? 

Så i december händer det massor av mysiga saker och ikväll blir det hämtmat. Det blir nog sushi i vanlig ordning för min del. Jag tycker att man mår som bäst i magen efter det när det kommer till skräpmat som annars kan göra att man känner sig "tung" eller uppblåst. 

Det är många som undrar varför jag blev vegetarian och om jag fortfarande är det och ja det är jag, förutom ett fåtal gånger per år när man tex äter ute och så, men ja jag är vegetarian, eller stockholmsvegetarian, jag äter fortfarande fisk och skaldjur och anledningen till att jag gjorde detta val är för att mitt samvete inte längre klarade av att "äta kött" med tanke på hur djuren behandlas och sedan tycker jag inte om att äta djur över lag. Nu finns det hur många bra och goda vegetariska alternativ som helst, anamma är ett märke vi köper mycket av. Och ja vi köper bara hem vegetariskt och fisk och det är min sambo 100% med på, han får göra som han vill men han vill också köra på det här hemma. 

Nu har jag lite att göra. Vill önska er en trevlig första december. 
Allmänt | |
Upp