Du som student


Ett betalt samarbete med hemförsäkring student.nu


Jag har själv aldrig behövt att teckna en student hemförsäkring då jag bodde hemma när jag studerade men jag kan relatera till det eftersom att en student hemförsäkring inte skiljer sig så jättemycket mot en vanlig hemförsäkring men du som student kan få erbjudanden och rabatter vilket är bra och oftast kostar en student hemförsäkring under 100 lappen vilket inte är mycket och som hjälper dig oerhört mycket när du väl behöver använda den. Tänk till exempel om du har bokat en resa och du skulle bli sjuk och måste avboka, tänk om du inte har avbeställningsskydd bland annat, då blir det dyrt. Eller så blir du sjuk när du väl är på resan oturligt nog och då är det jätteskönt om ändå en försäkring kan täcka upp det. 

Eller om något skulle hända i ditt hem, någon gör inbrott. Plötsligt händer det en själv när man minst anar det. Senast här om dagen hände det hos oss vilket var obehagligt och vi blev av med saker. Det finns dom människorna tyvärr som inte kan skilja på ditt och mitt, som inte har det samvetet man önskar att alla människor hade.

På hemförsäkringstudent.nu så finns det tips på vilken försäkring som skulle passa dig.

Var noga med att alltid vara ärlig, du bör uppge rätt information till det försäkringsbolag du tecknar annars kan det bli problem när olyckan väl är framme. Vad det kostar att teckna självrisken kan också variera. Läs på om de olika försäkringsbolagen och välj det som passar dig bäst. Förhoppningsvis händer det aldrig något men plötsligt händer det och då är det otroligt skönt att ha en hemförsäkring som täcker både det ena och det andra utifrån dig som människa, och du som bor i en bostadsrätt måste även ha ett bostadstillägg. 

En hemförsäkring ger dig ett mycket viktigt skydd i för ditt hem och för dina ägodelar men också för dig som person och plötsliga olyckor eller överfall. Det enda fallet då du inte behöver teckna en hemförsäkring är om du fortfarande bor hemma hos dina föräldrar under studietiden, i annat fall måste du ha den. Lycka till. 

Allmänt | |
Upp