Det räcker verkligen nu.

Pojkar, pappor, gubbar. Varför jag inte skriver män är för att jag inte anser att ni är män. Riktiga män köper inte en annan människas kropp, dom våldtar inte en människa så som ni gör när ni betalar för att ha sex med en annan människa. Man tror bara att det händer på film men sedan får man se det i det verkliga livet, hur sexhandel eller med andra ord dagens slaveri och våldtäkt faktiskt existerar runt om i världen. Hur andra människor använder din kropp på det sättet dom vill, vidrigt. Hur gubbar dreglar över unga tjejer på strippklubbar medan dom själva kanske har en dotter hemma och aldrig själva skulle vilja ha sin dotter på en scen framför gubbsjuka typer som betalar för att du ska sätta dig i deras knän. Jag blir spyfärdig. 

Eller att köpa sex? Hur fan kan ni ens tända på att sätta på en människa som inte vill ha din k*k i sig men som låter sig utnyttjas för att ha råd med sitt missbruk eller att betala sina hallickar? Hur tror du dessa tjejer mår egentligen? Men det skiter du blanka fan i bara Du får kn*lla, med en som inte vill ha sex med dig. 

Att du utövar ditt maktbehov på ett sådant vidrigt sätt, att du står i kö med andra torskar, vad pratar ni om där i kön? Hur känns det både före och efter att du utför en våldtäkt på en annan människa

Det är våldtäkt hur mycket du än förfinar det i ditt sjuka huvud "jag gör bara henne en tjänst" vadå för tjänst om jag får fråga? "jag hjälper ju bara henne" hur då?

Vad hade du sagt om din egen dotter utnyttjades på det här sättet? Försörjde sig genom att visa upp sin kropp för massor av "män" ? Sätta sig i gubbsjuka kräks knän och allt vad som sker på en strippklubb, hur skulle du känna att det står ett tiotal torskar och bara väntade på att få sätta på din dotter? Tänk om de smittar din dotter med sjukdomar? tänk om de gör henne illa? slår henne? tänk hur de får henne att må både mentalt och fysiskt? Tänk hur hon ser på sig själv? Hur skulle ni reagera om er dotter ringde till er och sa "pappa, jag har blivit våldtagen"? 

Där ute finns det "män" i alla samhällsklasser som köper en annan människas kropp, som kollar med sina gubbsjuka ögon på unga tjejer medan dom strippar framför en, som köper hennes kropp på olika sätt. Ibland märker man av dessa blickar på stranden själv, eller på realityprogram, på krogen, på arbetsplatsen, vart som helst. Sextrakaserierna, kommentarerna, blickarna. 

Och det bara fortsätter...  Att ni inte skäms över vem ni är. 1 av 10 "män" har någon gång köpt sex. 

Det räcker nu. Det räcker verkligen nu. 

Allmänt | |
Upp