Farsta värdshus

Som vi har gått i dag. I dag var vi några stycken som tog en långpromenad runt en sjö i Farsta och åt sedan lunch på Farsta Värdshus utomhus, så underbar natur och så god mat, jag åt ugnsbakad lax med betor, kokt potatis och citronsås vilket var supergott. Och solen tittade fram en aning och livet kändes där och då som att det var normalt just i den lilla stunden. Och som kroppen verkligen suger in sig allt och även ändrar om, det var inga som helst problem att sitta ute och avstånden var stora där. Superbra!



Update efter koniseringsoperationen för fem dagar sedan då, helt ärligt så har jag nog åkt på en infektion där och ska ringa mottagningen i morgon så får vi se vad dom sägee. Det hugger till ibland i magen och det gör lite ont i fiffi och jag känner mig hängig sedan jag gjorde operationen. Men det kan mycket väl bero på mina dåliga blodvärden med. Annars är det bra. 

Efter att ha varit ute sedan tolv i dag så ska vi bara mysa i soffan resten av kvällen. Albert vår pudel springer runt här i huset fram och tillbaka, han brukar få sina ryck när han har blivit badad, haha. Han har haft superkul i dag och sprungit omkring med två andra hundar och lekt hela dagen. Tror vi alla tre kommer att somna gott i kväll. 

Allmänt | |
Upp