"va, skämtar du"

Jag är så trött på vår servis här hemma, det är lite hopplock från oss båda när vi flyttade ihop för ca 3 år sedan. Japp vi flyttade ihop i princip direkt, förstår inte hur människor egentligen kan reagera negativt på sånt? skaffa barn tidigt, gifta sig tidigt, flytta ihop tidigt, jag tycker det inte finns något "tidigt" med sånt och folk gör som dom själva vill. Jag minns när jag träffade på några och vi kom in på samtalet att vi precis hade flyttat till hus och jag var så glad när jag berättade det och tjejen utbrister, "vaaaa, skämtar du och hur länge har ni varit tillsammans?" 2,5 år svarade jag och hon kom med en predikan om att det var alldeles för tidigt, man kan inte veta att personen är den rätta så tidigt, man ska absolut inte flytta ihop så tidigt, killar är svin och allt vad hon slängde ur sig. Jag lyssnade och tänkte för mig själv att jag tyckte lite synd om henne där och då och blev väldigt ledsen själv. 

För egentligen finns det inget som är för tidigt och man kan ändå inte veta hur länge man håller eller vad som händer, det får framtiden utvisa. Jag går in i ett förhållande med att denna är den rätta och känns det bra så gör det, klickar man så klickar man och för mig känner jag sånt väldigt fort och vill båda flytta ihop, ja varför vänta? Det är väl ändå upp till personerna. 

Väldigt intressant det där med hur människor har åsikter och pekpinnar på andra istället för att bry sig om sitt eget liv istället. 

Jag är väldigt öppen med hur människor väljer att leva sina liv, det kan vara långt i från mitt eget sätt och syn, tex om jag skulle prata med ett par som har en öppen relation där det är okej att träffa andra så skulle jag vara lycklig för deras skull, det är långt ifrån mitt eget sätt att leva då jag har en annan syn, för mig är det otrohet att vara med någon annan och inget jag skulle acceptera i mitt liv, det är min värsta mardröm, att gå runt och bli förd bakom ljuset, bli bedragen och ha fått slösa bort min tid. Varför lever inte personer som tex dras till andra i en öppen relation istället där man kommer överens om att sånt är okej i just ert förhållande, för de som är otrogna vill ju inte leva i tvåsamhet uppenbarligen. Och ni som blir bedragna av er idiot till partner och som faktiskt vill leva med EN partner, GÖR SLUT!  Det finns killar/tjejer som är ute efter den kärleken son du är ute efter. 

Vi alla är olika på så många plan och det är så otroligt härligt, du är den du är och jag är den jag är, du väljer ett liv och partner efter vem du är som person och jag väljer min partner utefter vad jag är ute efter när det kommer till kärlek. Jag stödjer kärleken och inte folk som sviker, är elaka eller bedrar människor. 

Haha nu kom jag in på något helt annat så där spontant. Hur som helst så fick sambon ett gåvokort och frågade mig vad han skulle köpa och till slut var vi överens om att det behövdes lite nya skålar. Jag har slängt de gamla ny och gjort plats för de nya, dessa blir perfekta till den servisen jag suktar efter. Men det ligger långt ner på listan, mycket annat som går före. Vi fick just veta att leveransen av skrivbordet och möblerna från Newport kommer först nästa månad, jag som var så ivrig med att fixa kontoret här hemma. 

Allmänt | |
Upp