Nya tallrikar

Så skönt att kunna jobba från soffan i liggställning. Har lite betalinlägg att beta av som jag tänkte få iväg i dag eller iaf skriva dom men inte publicera alla på en gång.

Jag mår helt okej, lite värk i magen till och från, vid ansträngning gör det mer ont. I natt fick jag en liten ångestattack när jag tänkte på varför jag faktiskt gjorde den här operationen och då blev jag lite orolig och bara längtar till att få besked från patologen om ca 4 veckor och även få besked om att allt dom tog bort i går faktiskt var allt så jag slipper göra en till operation. Återbesök för det är om 4 månader då nya cellprover ska tas. 

I går blev jag bortskämd av sambon med gomiddag i form av en saffransgryta med lax och torsk i, vi brukar även ha potatis och morötter, mums. En stor favorit här hemma, och till efterrätt åt vi hembakade semlor. 


Vi fick även hem vår servis i går som vi ska börja bygga på som jag fick i treårspresent, den är superfin och vi började med att köpa tallrikarna. Sen bygger vi på med assietter, koppar, skålar m.m. Vi köpte åtta tallrikar till att börja med. Älskar både färgen och att dom är handgjorda. De kommer ifrån royal design. Längtar verkligen till att bjuda hem folk igen och ha middagar och spelkvällar. Nu när man träffas är man så beroende av att vädret är bra. 

Allmänt | #royaldesign | |
Upp