Hjälp vid flytt

Ett betalt samarbete med Grabbarna Flytt

Bland det värsta jag vet är att flytta och då menar jag inte att det beror på vart man flyttar utan att packa de där flyttkartongerna, kånka på dessa och allt var det innebär, man känner hur ont det gör i ryggen då man lyfter fel och man känner stressen inför packningen som alltid är mer än vad man tror, minns bara när vi flyttade in i vårt hus på 150 kvm och jag trodde liksom att vi skulle ha några enstaka kartonger då vi bodde i både en etta och i en tvåa och då hade vi inte mycket möbler eller saker då vi visste att vi skulle flytta, men det var ändå hur mycket kartonger som helst, ett rum här hemma är fortfarande fylld med både kartonger och andra saker och då är det rummet stort. 


Jag vill kunna njuta med flytten i sig, känna glädjen, slippa stressen och det är precis det Grabbarna Flytt gör, vare sig du ska flytta privat, utomlands eller ett företag så hjälper dom dig med allt, från packning till att få det till ditt nya hem och du slipper allt det där jobbiga. Att anlita en flyttfirma som gör jobbet åt dig gör att du har tid till det roliga istället. 


Visste du att grabbarna flytt började med sin verksamhet som ett extraknäck vid sidan om studierna. Tre grabbar som hjälpte familj och vänner och som gillade att bära tungt och umgås med varandra gjorde att flyttförfrågningarna ökade, underbart.
Allmänt | #flytta, #flyttfirma, #grabbarna flytt | |
Upp