Inreda ett sällskapsrum

Det tar verkligen tid att inreda. Jag gillar den här kalla, mystiska gråa känslan som ska kännas väldigt ombonat och mysigt. Just nu väntar vi på att mattan ska komma till sällskapsrummet, bord har vi inte ens börjat att kolla på men det ska vi självklart också ha. 

Det här rummet är mitt favoritrum och här sitter jag för det mesta när jag både bloggar och jobbar, i min älskade fotölj som är riktigt stor så att man kan kura ihop sig rejält, kanske till och med sitta två i den. Kuddarna är det senaste köpet vi har gjort. 

Jag älskar kalklitirväggen som vi målade, det gjorde ett riktigt lyft och den inspirationen kommer jag ta med mig in i alla rum på ett eller annat sätt, jag älskar "stenkänslan" man får utav den. 


Jag skulle nog säga att vi kör på den askgråa nyansen med en lite varmare nyans på gardinerna. Jag är inne på att sätta upp svartvita motiv från våra resor på väggen här men frågan är då om jag förstör hela väggen, man vill ju se färgen vilket gör hela rummet, vad tycker ni? Ska jag sätta tavlor på den här kalklitirväggen? 

Och vad ska vi göra åt denna vita vägg? Behålla den i vitt och ställa ett avlastningsbord med speglar över och kanske en och annan tavla här istället? 


Allmänt, Drömhuset | Inreda, Sällskapsrum, grå, hem, inspiration, kalklitir, mio, soffa, soffadirekt | |
Upp