Jag har aldrig...

Vi kör en "jag har aldrig" så hör på morgonkvisten innan jag ska sätta mig och skriva lite samarbeten.

1. "Jag har aldrig gillat att vara på krogen" Sant. Jag dejtade en kändis i några månader förut och vi kom in vip överallt på Stureplan, var på hip hop galan på Berns och massa sånt. Träffade kändisar och levde ett liv långt i från det jag lever i dag. Det var kontraster men några månader senare tröttnade jag och lämnade det livet bakom mig. Så nu har jag testat på det iaf. 

2. "Jag har aldrig rökt" Falsk. Detta var i nian och jag hängde med fel människor, sedan tog jag tag i mitt liv och insåg att detta inte var något för mig. Jag har bara rökt en hel cigg sammanlagt i mitt liv men ursh och fy för det, önskar att jag aldrig dragit in det giftet i mig från början.


3. "Jag har aldrig varit i Nordamerika" Falsk. Jag har varit på Dominikanska republiken men det kändes mer som Sydamerika. Jag skulle vilja se La, New York, San Fransisco plus andra stater.

4. "Jag har aldrig varit full" Sant. Jag har aldrig tyckt om smaken av alkohol så jag har aldrig varit full. Jag har smakat på mycket, men ingenting var gott. Och varför ska jag då dricka det? För att bli full och ha kul? Aldrig, jag kan ha så roligt utan alkohol. 


5. "Jag har aldrig gillat att sminka mig" Sant. När jag var tonåring var jag modell och fick även gå sminkurser och där lärde jag mig att jag passar bäst i naturligt sminkat. Så jag sminkar mig på fem minuter och älskar att fokusera på buskiga bryn och mascara. Sedan umgicks jag mest med killar i tonåren och hade inte så mycket intresse för "tjejiga saker". Det är först för några år sedan jag började använda klänning. Nu tappade jag ämnet lite, nej jag tycker inte att det är så värst kul att sminka mig. Jag gör det lite snabbt för att det är så tråkigt. 

6. "Jag har aldrig färgat mitt hår" Falsk. Åh vad jag kan ångra det i dag när jag förstår hur mycket det sliter på håret. Jag har till större delen varit blondin, men nu låter jag mitt bruna hår vara och man märker verkligen skillnad på håret. 


7. "Jag har aldrig varit piercad eller tatuerad" Falskt. Jag har tre hål i öronen och kan tänka mig att göra fler där, jag har aldrig haft piercing i naveln men däremot har jag haft det i näsan. Jag har fyra tatueringar, jag tycker att det är så vackert med text och det är mitt stora intresse så jag har texter på kroppen som har olika betydelser, jag är djurgårdare så jag skrev djurgården på hela vaden, jag har två personnummer på handleden, jag har ett kinesiskt tecken för kärlek i svanken, jag älskar kärlek och sedan har jag ordet survivor på nyckelbenet. 

8."Jag har aldrig varit i en storstad" Falsk. Förut var det bara solsemestrar som gällde men jag har hunnit med en och annan storstad, bland annat Istanbul, Aten, Budapest, Barcelona, Köpenhamn, Phuket, Warszawa, Gdansk. Så det har blivit en del på sistone. 9. "Jag har aldrig strulat med folk" Sant. Jag har enbart kysst och varit med folk jag dejtat och därav inte många alls. Jag är inte lättfotad överhuvudtaget och har svårt att falla för någon. Det ska klicka både utseendemässigt, personlighetsmässigt, vad man har för moral, värderingar och lite så. 

10. "Jag har aldrig varit gift" Sant. Många undrar nog vad det är för bröllopsklänning jag har hemma men den är min mammas, hon dog för några år sedan i en olycka och hennes bröllopsklänning betyder väldigt mycket för mig. Jag älskar bröllop och min stora dröm är att en dag själv få gifta mig. 

Allmänt | |
Upp