Matta beställd

Jag älskar verkligen färgen grå och nu äntligen har vi hittat en matta till ena vardagsrummet, den är stålblå (gråblå) i färgen så en aning blå och jag tänker beställa marinblåa sammetkuddar och göra det lite mysigare sen när jag hittar rätt kuddfodral, vi har ju redan åtta kuddar som vi köpt haha. 

Jag tror att det kommer att bli så mysigt, jag testade med mattan vi har i det andra vardagsrummet vara för att se hur det blir med grått på grått och det blev riktigt bra, den nya mattan är större än denna men jag ville bara få en känsla på hur det skulle bli.



Albert skulle vara med hela tiden och undrade säkert var det var jag höll på med när jag gick där och mätte och så. Vi ville från början ha en riktigt stor matta 300*400 men vi hittade aldrig "den rätta" mattan och till slut orkade jag inte leta, förrän jag hittade en på Jotex som är 200*300 bara sådär och blev kär, något mindre än vad vi hade tänkt men jag tror att det kommer att bli så bra. Vi måste våga testa lite. Åh vad jag längtar, leverans på 3-4 veckor så det är ett tag till, lagom till kontorsmöblerna kommer. Men har vi väntat så här länge så. 


Allmänt, Drömhuset | #jotex, Intedning, grått, matta, vardagsrum | |
Upp