Res en vecka med en segelbåt

Vilken dröm det är att få skriva ett inlägg om ett ämne som jag brinner för. Resor, och inte vilken resa som helst utan en mer äventyrlig resa vilket jag fick upp ögonen för efter afrikaresan vi gjorde för exakt två år sedan. 


Tänk att få segla en vecka i vackra Grekland. Vi öluffade där för 1,5 år sedan i tre veckor och åkte en hel del båt och det var helt fantastiskt. Tänk då att få segla i Grekland med sina nära och kära, vilken dröm det hade varit, att få se platser i från havet, gå i land lite här och där, mysa på en segelbåt. Och det bästa är att man får bestämma själv om man vill ha en besättning eller om man vill hyra båten och ge sig ut och segla ensam. Allt sånt går att skräddarsy så att du får en fantastisk vecka ute på havet och bara kan njuta av upplevelsen. 

More sailing seglar i Grekland, kroatien, Karibien och i mitt drömland Italien. Tänk att få se vackra Italien från båten så beställ din kostnadsfria katalog i dag och börja planera din eller er resa. Har du som jag också drömt om att ge sig ut på en sådan här resa? 

Väljer du att segla en vecka i Grekland kommer ni att befinna er i Saroniska bukten som ligger utanför Atens kust, här kommer du att uppleva turkost vatten och gå i land och äta härlig grekisk mat på någon taverna. Grekisk mat är aldrig fel, tänk då att sitta på segelbåten och äta en god grekisk sallad med massor av fetaost och ha ett turkost vatten runt dig, kan det bli bättre? Det är ju livet. Livet på havet. 

Tänk att vakna upp och det första du gör är att ta ett morgondopp från båten innan du avnjuter en god frukost. Vilken fantastisk start. 

Väljer du att segla i Italien är det mellan Sardinien och Korsika där du kommer att få uppleva laguner, öde öar. Resan börjar nordöst om Sardinien kust och tar dig via Smeraldakusten där det varvas mellan mysiga små hamnar och kritvita stränder, ja ni hör. 


Utanför Smeraldakusten ligger La Maddalena skärgård där du kommer att få uppleva dessa laguner, klippor av granit och öde stränder som du bara kan uppleva genom att åka båt dit, några av Italiens bästa badplatser finns här och du kommer att få uppleva det bästa Sardinien och Korsika har att erbjuda. 

Tänk att få uppleva en förstklassig soluppgång och solnedgång. Krypa tätt intill din älskade och bara njuta av livet tillsammans i en veckas tid och allt vad ni kommer att uppleva och se. Vilken resa. Kanske är det just Grekland som lockar, eller Italien. Men det finns två platser till, nämligen Kroatien och Karibien. Börja med att beställa hem din katalog och planera in sedan din eller er resa tillsammans. För det är ju det här som är så häftigt ändå med livet, att upptäcka nya platser på nya sätt och skapa nya minnen tillsammans. Så in och läs mer på More Sailing idag. 

Allmänt, Tipsar | More sailing, grekland, italien, karibien, kroatien, resa, segelbåt | |
Upp