Näthat, smal eller tjock, "göra slut"

Varför tror folk att det är okej att säga "gud vad smal du är" utan att man tar illa upp och!? man skulle aldrig säga till någon "gud vad tjock du är". Jag har alltid varit smal, när jag var yngre var jag extremt smal, oavsett hur mycket jag än åt gick jag inte upp. Föränn nu, jag har kämpat ska ni veta för att få lite kurvor och nu äntligen har dom kommit. Det jag vill säga är att man ska vara väldigt försiktig med vad man säger om någons kropp oavsett om man är smal eller tjock.

Hur svårt ska det egentligen vara att "göra slut" med vänner som man känner inte vill vara ens vän, vänskap handlar verkligen inte om hur länge man har känt en vän utan om den där ömsidiga vänskapen där båda hör av sig, inte bara en. Jag minns när jag kände hur folk "gjorde slut" med mig åt höger och vänster när min mamma omkom i en olycka. De sa inte upp vänskapen men man märkte det tydligt i handling. Så trött på när ord och handling inte går ihop. Nu har jag lärt mig så extremt mycket om vänskap vilket är en fantastisk känsla och låter bara de rätta komma in. Fler kanske borde "rensa" bland sina vänner.

Hur fan ska vi få bort den här jävla mobbingen som sker i världen? Jag läste nyss om den 25 åriga influencern som tog sitt liv här i dagarna pga näthat. Varför lägger folk ner tid på att skriva elaka saker till någon. Så jävla trött på den här mobbingen som sker överallt... Det är okej att inte tycka om någon men för det behöver man inte mobba någon.. 


Jag själv förstår inte hur vissa människor fungerar men jag väljer att inte ha sådana människor i mitt liv. Förresten så har kontorsstolen från Newport kommit, nu längtar jag ännu mer till skrivbordet kommer så vi får ett riktigt kontor. 

Vi ska snart hoppa i understället och täckbyxorna och åka iväg och möta upp några för en mysig långpromenad i solen. Får se vad vi mer hittar på i dag. Jag har blivit riktigt morgonpigg och var redan uppe vid halv sex i morse. 

Vi fick se soluppgången från vardagsrummet i morse, så himla vackert 😍 så tacksam. 

Allmänt | |
Upp