Saker ni inte visste om mig

1. Jag har två franska namn, både mitt förnamn och mellannamn är franskt men mitt mellannamn har en ungersk stavning av det franska namnet. Låter kanske lite krångligt. 

2. Jag hatar kaffe och doften av kaffeandedräkt eller att råka få kaffe på händerna, det luktar riktigt illa. 

3. Den dyraste presenten jag har gett till mig själv är resan till Tanzania. Den resan kostade ca 50.000 per skalle. Bortsett från huset vi köpte. 

4. Jag lyckas alltid bränna mig på tungan när jag dricker varm choklad. Hur gör ni som dricker kaffe för att inte bränna er? Så många koppar ni dricker och varje dag kanske.

5. Jag är extremt morgonpigg. 

6. Jag var 22 år när jag flyttade hemifrån. 

7. Jag ser Södermalm som mitt andra hem då jag växte upp där, gick på både dagis och skola där. Så ni som gick på Södermalmsskolan på 90-talet gick där samtidigt som mig. 

8. Jag älskar mat och olika matkulturer. Allt från ungersk mat, tapas, indiskt, thai, svensk husmanskost, japanskt till persisk mat. 

9. Min första mobiltelefon var en Nokia 5110 som jag hade ett djurgårdsskal till. 

10. Nu har jag gjort fem operationer i mitt liv. 3 pga en stroke, en frivillig (bröstoperation) och nu senast en koniseringsoperation för en vecka sedan. 


11. Jag är en hundmänniska ut i fingertopparna men har även haft katter tidigare. Men hund är mitt djur. Valet av en kungspudel var väldigt lätt då jag velat ha en sedan 2013. Och i oktober 2019 bestämde vi oss för den rasen och köpte en på sommaren 2020 så han är ingen coronahund eller ett spontanköp. Hund har vi alltid diskuterat att skaffa. 

12. Jag är väldigt tydlig med om jag inte gillar en människa pga personlighet och val. Man märker om jag gillar en person eller inte. Jag håller mig i från vissa typer av människor om man säger så. 

13. Jag tog mitt körkort år 2007. 


Allmänt | |
Upp