Snökaos

Det är helt galet vad det snöar, i går var det kaos på vår väg då en buss körde i diket och blockerade vår infart till området, lyckligtvis så finns det två infarter och vi var iväg och köpte mat, godis och en alla hjärtans dag present till Albert på djuraffären och bara någon timme senare så var tydligen båda våra infarter blockerade då en lastbil körde i diket och blockerade den andra infarten. En granne knackade på och behövde låna vår parkering för att ens kunna ta sig till jobbet i dag, jag välkomnade alla grannar om de behövde stå vid oss efter det, vi har en rätt så stor parkering. 

Och i dag fortsätter snöandet. Det känns som att vi hyr en stuga uppe i norrland när man tittar ut genom fönstret. Det där vita krispiga som gör det väldigt magiskt ute. Så fint. 

Det syns inte så jättebra på denna bild men snövallarna är enorma och mina höga vinterstövlar som slutar lite under knät försvinner när man kliver ut. 

Jag startade dagen redan halv sju och har fått iväg annonser och lite så. Jag tycker det är så himla kul att både ha som jobb att hålla på med texter och även på fritiden, så jag ägnar många timmar till att skriva per dag. Ibland kommer orden bara spontant och ibland ligger det lite mer planering i det hela. Ibland blir det lite stavfel då jag bloggar från telefonen och tangentbordet då är inte det största men jag ska bli bättre på att kolla igenom texterna innan jag publicerar dom. Jag lovar. 


Allmänt | |
Upp