Tips på underkläder

Något jag tyckte var extremt svårt att hitta var bra och snygga underkläder för vi med lite större byst. Jag minns när jag blev tipsad om en butik på söder efter att jag hade gjort min bröstförstoring och tänkte " åh nej är det så här underkläderna ser ut för oss med stora bröst" jag provade bharna iaf och dom var väldigt sköna och satt bra, men de mindre snygga, nästan lite tråkiga. 

Det var innan jag upptäckte Hunkemöller, de har så snygga underkläder och de är snygga även för stora bröst med, jag har blivit så bortskämd av min sambo med massor av set därifrån. Det är där eller från Victorias secret jag köper ifrån men jag vill testa någon ny affär och hörde att Birger Jarls under ska vara bra så den får jag också testa. Har ni tips får ni gärna tipsa mig. 


Om ni vill köpa underkläder till er flickvän till alla hjärtans dag så har hunkemöller ett stort utbud av söta underkläder, och så fina kartonger. 


Sen har jag haft så svårt med att hitta en bra axelremslös bh som sitter bra och sitter kvar och sedan hittade jag denna från Hunkemöller. Supersnygg också och uppfyller sin funktion. 

Allmänt, Tipsar | #hunkemöller, #underkläder | |
Upp