Vart du än är

Hur har man ett möte digitalt på bästa sätt? Eller varför inte en mässa eller ett seminarium? Du kanske har ett arbete där folk sitter över hela Sverige, eller kanske på någon annan plats i världen och ni behöver ha möten tillsammans och då är inte det optimala att kanske ha den där fysiska träffen utan träffas digitalt istället.

Det digitala blir mer och mer viktigt och utvecklingen tar stora kliv framåt när det gäller bokningssystem. Allt ska fungera på ett bra sätt och allt det får du hjälp med, från planering till ett fungerande system. Kanske har ni ett webinar där ni låter deltagarna få ställa frågor under tiden, eller göra sin röst hörd. Jag har själv lyssnat på två webinar och jag tyckte att det fungerade alldeles utmärkt och där fick man skriva frågor medan de förde en dialog. Jag satt hemma och kollade på webinaret, jag hade dukat upp med något gott att äta och dricka och lyssnade på allt som sas med en nyfikenhet.

Oavsett om du har möjlighet att vara med fysiskt eller inte så finns det lösningar som passar alla och det är det som är alldeles perfekt och gör att fler kan delta.


Allmänt | |
Upp