Alla ❤️ Dag

Jag kommer aldrig att glömma alla hjärtans dag för två år sedan, det minnet kommer alltid att leva kvar som ett av de mest udda men fantastiskt minne jag någonsin har upplevt. Inte nog med att jag dansade med masajerna mitt i savannen i Tanzania i ett torrt varmt klimat bland zebror, lejon, flodhästar och alla andra möjliga vilda djur där så var det just där vi firade alla hjärtans dag, vi tältade i två nätter på savannen och det var den natten jag hörde hundratals zebror klampa precis utanför tältet, det var där jag hörde lejonen ryta, där låg jag i en timme i mörkret och lyssnade, tog in alla upplevelser, tog in den stunden av magi, tog in att jag faktiskt befann mig på savannen i Afrika. Den häftigaste och mest annorlunda resa jag någonsin har gjort, den resan förändrade mig enormt. Den 14e februari 2019.


I år ser det annorlunda ut och man får göra det bästa av situationen, man kan faktiskt skapa magi och minnen här hemma också genom små enkla gester. Förra året var vi på restaurang med livemusik, det var innan coronatiderna. 

I år blir det antingen hämtmat eller att laga egen mat, varför inte packa in sig i bilen och åka till en vacker plats i närheten, vid någon sjö och ta hämtmaten med sig, sätta på fin musik, prata med din älskade om alla de fina minnena ni har skapat tillsammans, hur såg ert första möte ut, vad gjorde ni på er första dejt? Tänk om regnet öser ner och slår mot fönsterrutorna, det är väl ändå pricken över i:et.

Eller varför inte ha en mysig dejt hemma med frukost på sängen, ligga och prata i flera timmar, kramas och bara vara nära. 

Den bästa presenten man kan ge är ändå tiden med varandra, inte vad ni gör. Och kom i håg att alla dagar ska vara fyllda av kärlek ❤️

Allmänt | Alla hjärtans dag | |
Upp