Ditt barns första cykel

Ett betalt samarbete med letsbuyit.se

Det här är ett riktigt roligt inlägg att få skriva om, inte för att det är så aktuellt personligen för mig då jag inte har några barn men många i min närhet har barn och h jag ser fram emot varje steg i deras utveckling. En trehjuling börjar att bli aktuellt och det drar mig tillbaka till söders gator där jag växte upp på wolmar yxkullsgatan vid denna ålder då jag började med trehjuling. Jag minns så väl dom cyklarna på dagis som låg på samma gata där jag bodde, en innergård som både hade stora sandlådor och utmärkta vägar för att cykla på, vi lekte taxi och skjutsade varandra på dom. De klassiska gula cyklarna som just dagis hade. 

Nu finns det mängder av varianter, men den klassiska röda trehjuling finns kvar. Men även andra modeller som tränar ditt lilla barns balans inför att en dag cykla på en riktig cykel. Men glöm aldrig hjälmen på dessa småttingar. Tänk vilken frihetskänsla dom får uppleva att kunna ta sig fram lite fortare och tänk vad mycket roligare promenaden blir också. Ditt barn får även träna på motoriken och koordinationen, tänk den dagen du ser ditt barn cykla för allra första gången, vilken upplevelse. 


Även om man var väldigt liten när man introduserades till sin allra första trehjuling så är det minnen som alltid finns där, den röda lilla sparkcykel med flak som man lastade sand på och cyklade vidare. 

Så kika in och kolla om just du hittar din trehjuling till ditt barn och börja skapa minnen tillsammans. Det finns inget mysigare än att ge sig ut på cykeläventyr även om man bara är något år gammal. En varm härlig vårdag på gården eller varför inte gå en promenad tillsammans, blir ditt barn för trött för att cykla vägen tillbaka hem så finns det ett handtag som du kan ha på ditt barns cykel som gör det enklare för er båda. 

Allmänt | Trehjuling, barn, barncykel, cykel | |
Upp