Hemma hos oss

I dag ska vi fixa lite här hemma, bland annat ska vi sätta upp en kökslampa som vi beställde på Campadre, jag är väldigt spänd över hur det kommer att bli, det kliar i fingrarna med att fixa klart alla rum nu som är för övrigt långt i från klart. Det har blivit att vi varvar rummen lite, dels för att vi inte hittar allt vi vill ha i ett specifikt rum och sedan vill vi att rummen ska smälta ihop lite.

Här är Sällskapsrumet hittills som jag visat förut, färgen ser en aning grön ut på bilderna men det är den verkligen inte utan har en skön mörkgrå nyans, jag nämnde förut att jag ville måla mörkare i tv rummet men det behövs inte längre, jag tycker att det blev riktigt bra. Detta rum börjar att bli riktigt vackert. Att klä in möblerna på detta sätt tycker jag personligen är riktigt fint. Jag tycker att de mörkblå krukorna passar in jättebra till färgtemat vi kör här. Som sagt är detta rum långt i från klart och det är väl 50 nyanser grått vi kör på här hemma, jag älskar den färgen. Grått och guld. 

Ni är många som har frågat hur badrummen ser ut och här kommer dom, väldigt tomma och ljusa. Båda, badrummen har stora handfat och stora speglar, men vi ska självklart inreda lite, vill bland annat ha en fin tvåvåningsvagn, badrumsmattor och lite sånt, göra det lite mysigare, ser väldigt stelt ut nu. Allmänt, Drömhuset | #drömhus, #drömhuset, #älvsbyhus, #älvsbyhustove, influencers, inredning, möbler, soffadirekt, soffor | |
Upp