Idiot...

Fyfan vad jag bara vill dra täcket över huvudet och somna men jag hinner inte i dag. Jag har en kraftig anemi så i morgon ska jag ta nya prover och så hoppas jag på järninfusioner snarast igen. Jag känner mig nu som 90 år, jag är blek och jag kan somna när som helst, även sittandes, kanske till och med ståendes. Min kropp är helt färdig och mina ögon värker av tårar. 

Vet ni vad det sjukaste är, som jag även tänker ringa om så att fler inte drabbas av idioter till läkare är att jag var på vårdcentralen för några veckor sedan, där träffade jag en läkare, en gubbe på 60 + som hånade mig, först hånade han mig för en smärta på sidan av bröstet som jag har haft ett bra tag, det känns som att jag har en kniv i lungan och när jag vrider mig om så är smärtan så fruktansvärd att jag gråter.. Men vet ni vad han sa med en hånande röst, "du tror väl inte att det är en hjärtattack" och har du haft en smärta längre än ett halvår så får du ha smärtan hela livet, skönt va, att höra att du är fullt frisk. Ska påpeka att han inte tog några prover på mig. 

Jag gick gråtandes därifrån. Han lyssnade inte alls på mig utan satt hånande och tittade på mig. I 2 minuter var jag där inne... 

Jag bytte vårdcentral, jag fick tid direkt, jag var inne hos min nya läkare i 45 minuter, hon tog mig på allvar, hon lyssnade på allt jag hade att säga. Sedan tog jag blodprover och då har jag anemi igen, vet ni hur mycket jag längtar till att få behandlingen nu. Jag har en infektion i kroppen, jag har en inflammation i lungan och jag har en nervskada efter bältros. Och ja jag har väldigt få vita blodkroppar som är den bidragande orsaken till att jag åker på så mycket infektioner. 

Jag har jätteproblem med andningen och att ens röra mig (jag har inte covid) och ibland undrar jag hur många infektioner min kropp ska orkar att bekämpa. 

Nu ska denna 90 åring.. Jag menar 30 plussaren gå och hänga lite tvätt. För trots allt är jag den spralliga och glada Nicki, vart får jag all energi ifrån? Jag älskar livet och är väldigt levnadsglad helt enkelt. 

Men min poäng med detta inlägg var att får ni en läkare och ni inte tas på allvar, Byt. Idioter finns det överallt och dom ska fan få reda på vilka dom är.. Ursh! 

Allmänt | |
Upp