Hur f*n har ni samvete

Att alla människor har samvete går inte riktigt in i min värld. De har långt i från samma känslor eller tänk som en själv och är en stor drivkraft i varför jag alltid har velat bli psykolog, för att förstå hur vissa människor klarar av att göra vissa saker och jag känner mig många gånger dum i huvudet som inte förstår. Ta bara det här med otrohet, hur f*n klarar man av att svika människor på det sättet? Eller mobbing? Våldtäkt? Mord, misshandel. Ja det finns en drös för jävliga saker där man undrar hur i helvete människor klarar av att göra sådana saker.. Fyfan.

Här om dagen blev vi utsatta för något, det var människor runt vårt hus mitt i natten, på våra ägor och som snodde våra saker ute. Det var tjuvar som var vid vårt hem, så jävla obehagligt. Albert väckte oss men inte i vår vildaste fantasi trodde vi att det var tjuvar. Självklart är det så jävla trisst att våra saker ute är borta men det som är jobbigast är att det har varit hemska människor vid vårt hus, gått runt här när vi har sovit, kanske kollat in genom fönstrena? Försökt ta sig in? Tankarna är många, jag känner mig så jävla kränkt av detta, en viss trygghet har ryckts i från mig, mitt älskade hem, det som ska vara min stora trygghet. Att människor inte har ett samvete är så jävla sjukt. Hur klarar man av att stjäla andras saker? HUR? Hur fan tänker ni? Hur fan mår ni? Vad fan har ni för personlighet? 

Jag minns bara när min bror pluggade i Spanien och fick sitt halsband ryckt, på halsbandet satt min mammas ring, något vi syskon bär då vi förlorade vår mamma ung i en tragisk olycka, det var verkligen något som hade en stor betydelse för honom, för oss. Jag fattar inte. Hur fan i helvete kan man ta saker från andra? 

Att man inte kan ha saker ute vid sin egen tomt, sitt eget hem för tragiska människor...  
Allmänt | |
Upp