Nöjd med mig själv

Jag är faktiskt riktigt nöjd med denna dag på många sätt, först är jag supernöjd med resultatet av målningen och att även jag målade och kom in i ett riktigt målarmode. Sen har vi hunnit med en långpromenad och sedan blev det löpning, det blev en runda som tar en halvtimme att gå men en kvart att springa så det blev inte en lång löprunda men en helt okej start och Albert var suverän att springa med vilket gjorde det ännu roligare, så när vi kom hem var jag väldigt nöjd över mig själv så nu lägger jag mig i sängen med ett leende på läpparna.

En annan sak jag kommer att satsa mycket på detta år är att utvecklas ännu mer till den personen jag är och vill vara, jag tyckte att jag växte så mycket år 2020 men jag känner redan nu att jag börjar bli mognare, kanske har det med att jag blir äldre. Jag är ingen tonåring längre utan jag är en vuxen kvinna, vilket jag har varit ett bra tag nu. Men jag känner mig mognare och klokare i både tänkande och i val jag gör. 

Åh vad liten Albert var här i somras, om några dagar blir han åtta månader och har växt på sig bra. Vi alla kommer nog somna gott i natt så det är dags att krypa ner i sängen nu.


Allmänt | Influencers, blogg, bloggare, förebild, influencer, nöjd med mig själv, skriva | |
Upp