Nyår

God morgon 2021. Vad fort ändå tiden gick under hela 2020. Vi började det året med att flytta runt tills vårt hus var klart och redo för inflytt i augusti och i samma veva hämtade vi hem vår älskade lilla kungspudel.

Vi firade nyår med samma människor som året innan men såklart lite annorlunda. Förra året var vi inomhus, åt middag och massa sånt, det blev en sen kväll. Och nu firade vi nyår utomhus mitt på dagen med så mycket gott att äta, men det var lika bra fast på olika sätt. Ett nyår jag alltid kommer att minnas. Underbara vänner och jag älskar att det har blivit som en tradition nu. Andra året vi firar och fler blir det. Hur nästa nyår då ser ut märker vi då. Men vi kommer att göra det bästa oavsett. 
Som jag nämnde bjöds det på så goda saker, bland annat snittar med rom, ost och creme fraishe som jag tyvärr inte kunde sluta äta av. Sedan fanns det smördeg och på det var det nötter, rödbetor och massor av gott, och jag menar det verkligen, det var så sjukt gott så ja den kunde jag heller inte sluta äta. Mums. Vi grillade sedan, jag grillade faktiskt en vegopizza som blev riktigt bra. Sen tog vi bara igen massor av tid. Senare på eftermiddagen åkte vi till sambons familj och skålade utomhus innan vi åkte hem.

Sambon bjöd på trerätters och presenterade rätterna på ett fint sätt, jag visste ju såklart innan vad det skulle bli men han gick all in och det kändes som att vi satt på restaurang vilket var evigheter sedan. Två gånger typ förra året under sommaren annars tar vi bara take away. Hur som helst, till förrätt blev det hemlagad hummersoppa med hummerbitar i, så gott. Till huvudrätt blev det grillad tonfisk, potatisgratäng och romsås, han gjorde ett hjärta av potatisgratängen till mig, så gulligt. Och till efterrätt creme brulee. Allt var fantastiskt och vi satt länge och pratade mellan portionerna, djupa intressanta samtalsämnen vilket var så trevligt. Senare på kvällen tog vi en promenad till vattnet och pussades och välkomnade det nya året, vi skålade en snabbis hos min familj ute också.


Ett annorlunda nyår men så himla mysigt ändå att fira det ute, på avstånd och göra det bästa av situationen som råder och det gjorde vi verkligen.

Välkommen 2021, vi håller på med dagens planer redan men det berättar jag mer om sedan. 

Hoppas att ni hade ett bra avslut och en bra början av 2021.