Saker i dess tider som är skönt

Coronatiderna härjar fortfarande och jag och min lilla familj tar det väldigt seriöst. Vi jobbar hemifrån, vi handlar på nätet (även mat) och vi umgås bara utomhus med människor. Min moral är så.

Så nu tänkte jag skriva lite saker som ändå är skönt. 

Jag behöver inte alls fundera över vad jag ska sätta på mig när vi ska träffa någon, det är understället, täckbyxorna och det som gäller för att klara av att vara ute någon timme. Ingen skulle ens märka om jag hade pyjamas på mig liksom. Så himla skönt att slippa bry sig om vad man ska ha på sig.

Nu är jag en person som fixar håret på 30 sekunder så där sparar jag inte mycket tid då jag ändå har mössa på mig utomhus och kan strunta i hur håret ser ut. 

Vi umgås med folk på ett hälsosamt sätt. Visst saknar jag spelkvällarna, middagarna, soffmyset med massor av gotta framdukat men nu umgås vi genom att ta långpromenader och vara ute i friska luften.

Jag slipper att bädda sängen. Jag älskar att ha städat hemma, för mig ska ett hem vara tipp topp, då trivs jag som bäst men nu struntar jag faktiskt i att bädda sängen lite.

Jag har lärt mig att jag faktiskt kan laga mat som tar lite tid och börjar ge mer kärlek i köket.

Jag har börjat att uppskatta att vara hemma och i närmiljön på ett annat sätt nu när vi inte ska resa. Förut reste vi otroligt mycket vilket jag älskar men jag ser Stockholm med helt nya ögon nu. 

Kroppen har gjort en liten förvandling eftersom att man rör på sig extremt mycket nu. Mellan 1-2 mil per dag.

Allmänt | |
Upp