Saker ni inte visste om mig

1. Jag är väldigt noga med att komma i tid, tid för mig är viktigt och att inte slösa bort tiden eller för den delen slösa andras tid. Det är bland det dyrbaraste du har och det ska värdesättas. Jag är lite av en scout och planerar och har marginaler. En av de få negativa stressen jag känner är just att komma för sent eller inte ha tillräckligt med marginaler. Så jag känner ytterst sällan av negativ stress vilket är jätteskönt. 

2. Jag tycker att det är extremt avslappnande att städa, nästan lite rofyllt. När jag har mensvärk så är det inte soffan jag lägger mig i utan då är det storstädning som gäller. 

3. En personlighet och val man gör avgör verkligen om en människa är vacker eller inte. Så en tiopoängare kan lätt bli en enpoängare eller ja "ful" i mina ögon. 

4. Det land som toppar flest besök från mig är Thailand, fem gånger har jag varit där medan jag har varit i Grekland fyra gånger men jag har sett sjukt många öar, städer och platser i båda dessa länder. Det enda land jag varit i väster om Sverige är Dominikanska republiken. Den världsdel jag verkligen vill åka tillbaka till är Afrika, vill se mer platser där, jag blev så förälskad i Tanzania. 

5. Jag har inte alltid drömt om att bo i hus utan jag trodde att jag skulle komma tillbaka till söder, ha en fin stor lägenhet där, men sen kom drömmen om hus för några år sedan och det är jag så tacksam för. Jag trivs jättebra, drömhuset på drömtomten för min del och vi bor väldigt centralt, detta är min dröm, som ser annorlunda ut för alla och kul är det. Älskar att lyssna på andras drömmar och även när dom får sina drömmar uppfyllda. 

6. Jag har börjat med något som jag har varit intresserad av länge men som jag inte riktigt trodde att jag kunde eller fattade, vilket jag kanske inte gör riktigt än heller men jag bygger upp det, haha mer säger jag inte just nu, men hur kul som helst är det. 

7. Jag har testat traditionella rätter i alla länder jag varit i och det är en hel del, jag har rest i många av världens hörn men den mest fantastiska maten hittills är nog i Ungern, jag älskar ungersk mat. Thailands matkultur är också fantastisk. Sedan älskar jag indisk mat men har inte varit i Indien. Det mest speciella och kanske inte det godaste var någon typisk afrikansk gröt/ris aktig klump som inte smakade någonting och hade en väldigt konstig koncistens. 

8. Det mest läskiga jag gjort är att ha flugit ett 10 mannaplan till Zanzibar då jag är extremt flygrädd. 1,5 timme ren skräck. 

9. Jag har extremt lätt för att somna i färdmedel såsom bil, båt, buss och flyg, undantaget var 10 mannaplanet, annars brukar jag slockna i princip på en gång, inga piller utan jag "vaggas" väl lätt till sömns, haha. Då snackar vi bara efter några minuter när jag sätter mig ner. Så blir det självklart inte när jag själv kör en bil. 

10. Många influencers har sjunkit i mina ögon under denna pandemi, jag tycker inte många har varit bra förebilder för sina följare, tvärtom. Många har levt som om pandemin inte existerar. 

11. Jag är otroligt stolt över mig själv som människa, min moral och mina val och jag kan verkligen råda alla att göra en personlig utveckling i vem man faktiskt vill vara som person, då inkluderas moralen och valen man gör och herregud vilken härlig känsla det är inombords. Mycket av det skiner sedan ut i det yttre och man känner sig otroligt till freds med sig själv. Allmänt | Lista, influencer, influencers, q&a, saker ni inte visste om mig | |
Upp