Tre årstider

Det kändes som att det var i går vi tog flyttlasset och flyttade in i vårt hus efter en lång väntan på 1,5 år. Tiden går fort och vi har redan bott här tre av fyra årstider. Vi flyttade in sent på sommaren i mitten av augusti och jag minns såväl när jag tog morgonrocken och gick och badade, under den perioden kändes det som att vi hyrde ett hus i skärgården, allt kändes bara som en underbar dröm och jag njöt till fullo den sommaren för på hösten skulle vi flytta, eller? Det var nog då jag började inse att det här faktiskt är vårt hem och nu sitter jag här i fotöljen och blickar ut över ett vinterland. Vintern är i full gång utanför och jag trivs så mycket med att bo här, detta är verkligen min punkt i världen som är just mitt hem.I två månader var vi varje dag och kollade när dom byggde upp huset och pirret i magen man kände varje gång. Huset är lika vackert som då och jag vaknar upp med ett leende på läpparna, varje dag och känner en sådan tacksamhet och glädje och jag blir tagen av vår baksidas magiska förvandling i varje årstid. Jag får lägga upp sedan när det är vår så ni får se alla fyra årstider samtidigt, ni fattar inte hur vacker den verkligen är. Att det blev så här bra kunde jag aldrig i min vildaste fantasi tro att det skulle bli. Mitt älskade hem. 

Här är jag och Albert bara några dagar innan vi fick tillträde. Vad liten Albert var här, tre månader gammal. Nu är han åtta månader. Så vi har med andra ord bott i vårt älskade hus exakt i fem månader, sjukt ändå att ha hunnit med tre årstider då. 


Allmänt, Drömhuset | #blogg, #drömhus, #drömhuset, #hem, #influencer, #influencers, #villa, #älvsbyhus, #älvsbyhustove | |
Upp