Vår hall

I går kväll satt vi och skruvade ihop Ikeamöbler vilket faktiskt gick väldigt bra men det tog lång tid, väldigt lång tid. Jag hade hand om bruksanvisningen och fick lära mig att jag är grym på det, det trodde jag inte. 

Vi har köpt ett skoskåp och en hatthylla men vi ska byta ut skivorna på toppen till någon fin ekskiva eller så, jag har sett jättefina knep på pinterest som man kan göra med dessa skåp så den ska få en make over senare. Sen ska vi även byta ut dörrmattan, köpa en mysig lång matta, sätta upp en stor rund spegel och lite sånt och i framtiden ska vi byta ut hälften av golvet till klinkers. Men ni gillar ju mina före och efterbilder och att få hänga med på förvandlingen så. 

Här är en liten förebild, skorna står framme och täcker lite av fönstret och det ser bara rörigt ut, resten av hallen är tom. 

Det finns så mycket kul man kan göra med Ikeamöbler och jag tycker att dom har jättefina saker redan där men jag vill ändå ändra lite på skoskåpet och hatthyllan för att skapa en mer unik stil. Jag var orolig att vi inte skulle ha en bred hall när vi köpte huset för att det huset vi var inne i som var en annan modell inte hade en så bred hall, men vår är jättebred. 

Vi ville ha något smalt skoskåp för att få in ljusinsläpp från fönstret , jag älskar mycket fönster och ljusinsläpp och sedan gillar jag inte när det är rörigt när man ser skorna och allt. Jag gillar när det är cleant. 

Vad tycker ni om resultatet hittills? Som sagt, långt i från klara men nu börjar det likna ett hem mer och mer här hemma. 

Allmänt, Drömhuset | Hall | |
Upp