Altan, pizza och final

Äntligen är vi helt klara med altanen, sambon gjorde ett riktigt bra jobb med altantrapporna (vi har två altandörrar) I går och höll på hela eftermiddagen medan jag var iväg och powerwalkade med några i skogen. Efter det badade jag Albert i vattenslangen och herregud vilken fin päls han fick sen när det torkade, jag tror att han njöt massor av det kalla vattnet.


På kvällen åkte vi ut till svärfar för en kvällsfika, det blev glass och vi satt länge och njöt i kvällssolen innan det var dags att köpa pizza och ladda inför matchen, när vi var påväg hem messade min bror och frågade om vi ville komma till dom och se matchen utomhus på altanen, vi tackade ja och en minut senare var vi där. Pizza och fotboll och dessutom final. Jag kollade inte så jättemycket utan tränade med Albert i gräset medan grabbarna kollade på matchen. Det lag som jag hejade på var Italien som tog hem segern, grattis.Ser ni dom två fönstrena på ovan och nedervåningen, där hade jag mina rum som liten, först högst upp och sedan nedanför, jag hade såklart ett annat fönster och mitt gamla sovrum har blivit ett badrum för länge sedan. Mina syskon har bara bott i detta hus och vi flyttade hit 1996 från Södermalm. Älskar mitt barndomshem. 

Nu håller jag på med en riktig storstädning både inne och ute inför semestern så att man kan njuta på dagarna, jag har fått iväg riktigt bra content också och jag blir så glad när jag ser min egen utveckling i skrivandet.


Allmänt | |
Upp