Bebismys och glädje

Morgonen började väldigt tidigt här trots att vi kom hem sent i går, vi spenderade kvällen hos våra fina och deras barn, och jag fick bebisgosa vilket var hur mysigt som helst och mitt hjärta smälte när deras andra lilla dotter gav mig en sån gosig kram och vi gick runt i trädgården och utforskade blommor och träd. Där och då knöt vi ett band.

Till tilltugg innan middagen hade dom gjort något som jag älskar fast i en variant jag inte har smakat förut, philadelphia, rödlök, rom och gräslök och till det chips, det var hur gott som helst och något jag garanterat kommer att äta massor av i sommar. Så enkelt och så jäkla gott. 

Till huvudrätt åt vi lax för min del och kött för dom andra, färskpotatis, sallad, bea och majs, de grillade majsen i folie tillsammans med smör och salt vilket var fantastiskt gott. Hej då majskolvar.Jag tänkte berätta vad vi gjorde för kul i morse men det får bli i nästa inlägg. I eftermiddag ska vi ut på sjön med en vacker Snipa och med matsäck. Tanken var att åka till svärfar men då vädret är blåsigt så får det bli en annan dag och så får det bli en liten tur idag där det blåser mindre, typiskt! men då har man något att längta till. 

Vilken fantastisk fredag och helg det här är. Jag myser på och njuter av varenda sekund av livet just nu och det känns så himla bra.


Allmänt | |
Upp