Bullandö krog

I går blev det en heldag, vi började på stranden där jag fastnade på suppen i säkert en timme, det var så mysigt att åka runt på den och jag kunde lätt ha stannat en timme till. Det blev inte det efterlängtade doppet, jag fattar inte att jag kan vara så himla feg med att doppa mig i havet, jag är en riktig poolmänniska och drömmen är att ha en pool hemma. 

Kolla vad klart vatten det var. 

På kvällen drog vi iväg ett stort gäng till Bullandö krog för middag där det blev skärgårdsgrytan för min del vilket var så gott, jag provade även gösfilen vilket också var gott. Vi satt länge och åt men värmen var total, det kändes som att sitta i en bil och när solen ligger på rutan och det blir brännhett så jag kunde knappt njuta av maten. Så när vi gick ut därifrån så var det riktigt behagligt så vi tog efterrätten i närheten vilket blev kulglass, jag tog smakerna choklad och jordgubb/vit choklad, dom har fantastisk god glass vid Bullandö, ett tips. 



Sen tog vi en lång härlig promenad bland segelbåtarna, jag gick en stund och strosade för mig själv, dels över lyckan att ha så fina människor i mitt liv och dels en stor saknad efter min egen mamma, årsdagen närmar sig, bilderna från olyckan kommer och går och sorgen i mitt hjärta kommer jag att få leva med resten av mitt liv, ibland blir det riktigt tungt och det känns som att man slits itu och tårarna vill bara forsa ut, min älskade unga mamma, min förebild, den bästa personen i mitt liv. Varför... 


Allmänt | |
Upp