Fågelbad och förhållande

Vi har ett extremt rikt fågelliv här så det minsta jag kunde göra för dessa fantastiska fåglar var att sätta upp ett fågelbad till dom, jag hittade ett superfint inne på Plantagen som jag satte vid min lilla rabatt. Den här rabatten ska bli en riktig oas när den blir klar.


Jag fick en sån semesterfeeling/sommarfeeling för en stund sedan när jag var ute med hunden på en promenad och kom hem och såg sambon jobba med rabatten vid häcken och när jag hörde glassbilen var jag bara tvungen att gå dit och köpa glassbåtar (bästa glassen) som de flesta grannarna också gjorde vilket var så mysigt, jag trivs så förbannat bra här på området, grannarna, i vårt hem, Oss. Jag känner mig så lycklig. Det känns som att vi är nykära och att vi har hittat ett helt nytt djup i vårt förhållande, att ta oss igenom hinder på vägen har gjort att vi har kommit varandra ännu närmare. 

Ett förhållande är inte perfekt jämt men det viktigaste är att bryta cirklar och att ta två steg fram och ett tillbaka och inte två steg tillbaka och ett fram. Att ta sig igenom hinder som ett team och att utvecklas tillsammans. 


Allmänt | |
Upp