Flytta till söder?

Ja, vet ni vad, eller det vet ni nog säkert redan, iaf ni som följer min blogg, är det något ställe jag absolut kan tänka mig att bo på när det kommer till lägenheten är det utan tvekan Södermalm, i går var vi hemma hos några som bor just på Södermalm, drömstället på söder om man säger så. Jag fick en riktig WOW känsla när jag klev in i deras drömlägenhet. Detaljerna var otroligt vackra, så högt i tak vilket jag älskar, sekelskiftlägenhet om man kan kalla det så, detaljer i taket, vackra fönster, otroligt vackert kök, så här skönt knarrande golv, ja det fanns hur mycket fint som helst och jag kunde inte låta bli att drömma mig tillbaka till söder. Bara när vi tog den gamla hissen upp till lägenheten, ni vet en sån med "galler" och som man kan se ut i. Precis en sån hiss fanns det på mitt fritids på Wolmar Yxkullsgatan. 

(Självklart har jag frågat om jag får lägga ut denna bild)

OMG vad fint det är. Förlåt om jag tjatar om söder men det är så otroligt vackert där, älskar atmosfären, husen, ja allt. Jag är så avis på ett positivt sätt på er som har en lägenhet där. 

Jag och Albert sitter just nu på bryggan vid havet när detta inlägg skrivs, sambon kollar på fotboll och jag njuter för fullt av friska härliga vindar. Var och hämtade ut ett paket nyss med saker jag beställt från en nyupptäckt sida som jag älskar, jag är så himla nöjd med det jag har beställt men mer om det imorgon. 

Nu blir det en kvällspromenad. Godnatt.
Allmänt | |
Upp