Förvandling

Jag skämdes rejält över vår trädgård i går så efter jobbet var det bara att sätta i gång, jag skrev upp saker som sambon skulle göra medan jag hämtade ut matvaror och sen hjälptes vi åt att ta bort ogräs, jag i min lilla rabatt och sambon fokuserade på ogräset längst hela häcken, vi är långt ifrån klara då både markfilt, bark och jord ska läggas men vi hann med en hel del i går. Efter halva tiden kom han till mig och gav mig den där blicken och jag sa "jaaaa, som jag har tänkt på det hela dagen men ville inte säga det" och så åkte vi och hämtade hämtmat, det blev en avokadosallad för min del. Det var vi värda efter flera timmar med att rensa ogräs. Det finns verkligen att göra när man bor i hus. 

Vi var båda stolta över vad vi hade åstadkommit. 

Här kommer det fyllas på med ett lager till av en fin planteringsjord, sen ska jag lägga större stenar runt om, kanske en häck på ena långsidan och vackra blommor, min tanke var att sätta två körsbärsträd här men det kommer nog inte få plats, vi får se, kan inte släppa den tanken, tänk er när de väl blommar med sina rosa blomblad mot vårt gråa hus, hur fint. Magiskt.

Det blev även en långpromenad i skogen i går, stegen tickade på rejält och jag är glad över hur bra jag lyckas med den där milen per dag och att man börjar se det på kroppen mer och mer.  
Allmänt | |
Upp