Glassvillan på Djurö

Är det något jag älskar att äta så är det sushi, jag skulle lätt kunna äta det fem dagar i veckan utan att tröttna. Jag har provat många sushiställen, ett av dom är ett ställe i Orminge centrum som jag åt från här om dagen, sen finns det ett jättebra sushiställe i sjöstad, två ställen där förresten, minns dock inte vad dom heter, Umisushi kanske, det andra ligger vid kanalen. Sen har vi även sushibar som är grymma. Pricken över iet är att ha chilimajosås till, herregud vad gott det är. 


I går åt vi sushi från sushibar och efter det åkte vi ut till Glassvillan som ligger långt ute på Djurö, glassen var magisk men den långa väntan på den var mindre kul, från det att vi satte oss vid bordet tog det ca 1,5 timme innan vi fick glassen allt som allt. Sen bad vi om vatten till Albert (hunden) 4 gånger och det slutade tyvärr med att vi aldrig fick vatten till honom. Förutom det så var det ändå värt ett besök där, det kommer säkert att bli fleraboch det är ett väldigt populärt ställe.

Jag tror att min glass hette Brandbilen fylld med jordgubbsglass med jordgubbsbitar, färska jordgubbar, istället för grädde bad jag om mjukglass, glassen var enorm och magisk god så den rekommenderar jag. Sen smakade jag av glassen hellskotta sim hade bland annat brynt smörglass, omg vad gott det var. Supermysigt ställe och magiska glassar.   


Sen avslutade vi kvällen med grillad mat, kladdkaka och TP hos svägerskan med familj, ett perfekt avslut på en mysig dag. 


Allmänt, Restauranger, Tipsar | #glasställen, #glassvillan, #glassvillan på djurö | |
Upp