Grinda och grillkväll

I går spenderade vi dagen på Grinda, vi packade ner oss i båten och sen åkte vi dit och började med lite lunch, jag kan varmt rekommendera pizzorna med västerbottenost och skagen där, så himla god. Sikromspizzan såg heller inte dum ut.


Efter lunchen blev det en tripp till lite klippor för bad, själv höll jag mig på land, jag är inte jätteförtjust i att bada i havet utan jag är mer en poolmänniska, då kan jag bada i evigheter. Men det var så mysigt att baracsitta och njuta, jag fastnade i lite texter som jag läste. 

Efter det åkte några hem till svägerskan med familj för lite grill och spelkväll, vi spelade tp master i flera timmar och skrattade så vi grät. Jag skojar inte om vi spelade tp i ca 4 timmar. Ett sånt bra avslut på en bra dag, grill och soelkvällar är bland det bästa jag vet. När klockan var 01.00 var vi hemma igen och nu sitter jag här redo för en ny dag. Får se vad denna soliga dag har att erbjuda, jag är egentligen svintrött men det är några som ska komma hit mellan 8-9 och fixa lite på huset så då är det bara att gå upp. Allmänt | |
Upp