"Köp inte min kropp, även om jag säljer mig"

Nu har jag läst klart boken Skuggbarn skriven av Caroline Engvall där man får läsa om skrämmande vittnesmål i en värld man inte tror existerar, män som köper sex, unga tjejer som blir våldtagna av sadistiska män, män som har egna barn, familjer. Killar som gruppvåldtar en tjej, en tjej som säljer sig för att skada sig själv, ha råd med droger och alkohol, tjejer som desperat säljer sex för att känna smärta för att överleva, som mår dåligt, tjejer som är 11 år, 14 år, barn. Män köper sex av barn. Män köper sex av tjejer som mår skit. 

Män som har en bilbarnstol i bilen och barntidningar på golvet och plockar upp barn, tjejer, har sex med dom, åker hem och lever familjeliv. Män som har döttrar i samma ålder som den tjej dom våldtar. 

Män som är maktgalna, män som inte har ett samvete, män som saknar respekt för en kvinnokropp, män som skiter i hur illa den gör en annan människa i sina val att våldta. Det är en av de mest vidrigaste handlingar man kan göra mot en annan människa och de ärren ni sätter i dessa utsatta tjejers hjärtan, hur ni förstör resten av livet för dom. Men det förstår ni väl inte i ert sjuka äckliga huvud. Vidrigt.

"Ja men hon ville ju sälja sig..."

Nej, ingen vill sälja sin kropp och ni kan vara män nog att säga NEJ. NEJ NEJ NEJ TILL ATT KÖPA SEX. Köp inte min kropp även om jag säljer den...

Jag förstår inte, jag gör verkligen inte det, jag förstår inte hur män som utför en handling som våldtäkt, köper en annan människas kropp tänker. Ett barn, en tjej, en kvinna, en mamma, vem som av dessa tjejer ni märker ett ärr i för resten av deras liv.Allmänt | |
Upp