Mardrömspromenad

Jag var riktigt nöjd med alla content jag skrev i går så när klockan blev straxt efter två drog jag och min lillebror ner till bryggan och satte oss och snackade om allt mellan himmel och jord i några timmar, älskar att man verkligen kan ha djupa konversationer med honom. Tiden bara flög förbi och sen skjutsade jag sambon till en vän medan jag hade systermys med min lillasyster. 


Vi lagade mat vilket blev lax terriyaki, bland det bästa som finns, såsen var riktigt god (färdigsås) men jag har även fått ett recept på en hemmagjord terriyakisås som jag måste testa någon dag. Jag överdrev med sesamfrön vilket bara är gott och sedan var det bara att servera, jag skippade riset i går men jag ska göra samma maträtt i dag fast med ris med (ris ska aldrig sparas till dagen efter) Syster gav betyget 5 av 5 på terriyakin. Efter det åkte vi iväg till ett naturområde för en långpromenad på 5 km och jag blev lite förundrad över varför det inte var människor i spåret innan jag förstod. Alltså herregud vad mycket mygg det var, stod man stilla i en sekund kom det minst tio mygg och attackerade, och jag hade dessutom Albert med mig så det blev några stopp. Fyfan, jag var helt gråtfärdig till slut när hela jag var myggbiten.  

Vi stannade till i en hundrastgård och tränade Albert vilket var jättekul. Några timmar senare hämtade vi upp sambon igen. Sån mysig dag med min familj. Trots mardrömspromenaden.

Allmänt | |
Upp