Restaurang Ladugården och ett dejtingtips

I dag har vi varit utomhus hela dagen, vi drog till Siggesta med svägerskan med familj för lite minigolf där jag hamnade på sista plats men kul var det, efter det tog vi en lunch på restaurang ladugården, jag tog bara en förrätt som var så god, det var någon sparris i en härlig kräm. Det var faktiskt första gången jag provade sparris, jag har tidigare smakat sparrissoppa vilket inte var min grej men herregud vad gott det är med färsk sparris. 


Mätta och belåtna fortsatte vi med aktiviteterna och denna gång blev det fotbollsgolf vilket också är väldigt roligt. Jag är ingen dålig förlorare utan ger allt för att det ska bli så kul som möjligt, jag är en liten teaterapa och har alltid varit.


Efter fotbollsgolfen tog vi en paus med glass, Siggestas kulglass kan jag varmt rekommendera, satan så god den var. Jag tog smakerna smultron/jordgubb, ljus choklad och choklad. Supergod. Så om ni ska iväg på glassdejt vet ni vart ni ska åka. 


Efter glassen var det dags för hinderbana vilket också var kul. När vi var klara med allt drog vi hem till dom andra för en pastamiddag. Vilken dag, så mysigt. Imorgon ska vi iväg på restaurang vilket jag ser så mycket fram emot. 

Vi hörs imorgon.
Allmänt, Restauranger, Tipsar | #restaurang ladugården, #siggesta, #tips på restaurang | |
Upp