Sandhamn och Motorverkstan

I går hade vi en fantastisk dag på Sandhamn och jag fick se stranden Trouville där för första gången, innan har jag bara badat på klipporna om jag inte har varit på stranden när jag var liten.Vi var ett gäng på fyra par och två småbarn som åkte dit och vi hade det riktigt bra. Det blev lunch på värdshuset efter timmar på stranden och jag åt en lättare bruchetta med avokado och mozzarella vilket var så gott, den rekommenderar jag starkt som en förrätt. Sedan blev det en liten promenad i gränderna innan det var dags att åka till Stavsnäs igen.
Där åkte vi först ut till Glassvillan som har massor av glass men vi konstaterade att det får bli en annan dag då vi hade bokat bord på Motorverkstaden för middag.vilken fin restaurang det var med toppenläge vid en liten vik, maten var jättebra och supertrevlig personal. Det stället rekommenderar jag starkt. Jag åt fish n chips som var super. 
Jag känner en oerhörd tacksamhet för dessa vänner, så himla fina människor. Jag kan bara titta på dom och le, le att jag får vara en del av deras liv, le för att de är mina vänner, le för att dom är dom. Så mycket fina minnen, skratt och tid jag har med dom. Allmänt, Middagstips, Restauranger, Tipsar | #motorverkstan, #sandhamn | |
Upp