Sommarkänslor

När dom är som bäst...

I går hade vi en supermysig eftermiddag och kväll som spenderades långt ute i skärgården med årets första dopp för min del, sen massa thaimat och mys på en brygga i flera timmar. Det blev faktiskt fem dopp i havet vilket var otroligt skönt och uppfriskande. Äntligen. Vi kom hem rätt så sent och nu är jag supertaggad för semestern och alla mysiga sommardagar och kvällar.

Det kommer att bli så galet mycket bebisgos den här sommaren (barn under två år) och äventyr vilket ska bli så mysigt. Jag ser också så mycket fram emot att åka till norrland. Jag tycker att norrland är otroligt vackert och jag har själv bott i södra norrland i två år men att bo där är en sak (det trivdes jag inte alls med) och att besöka norrland är en helt annan sak och jag ser så mycket fram emot att besöka det.

Har ni mina läsare vart ni än bor testat på att bo i en helt annan stad än den ni är uppväxta i? Berätta gärna.

Jag själv är född i Stockholm men flyttade till Hälsingland när jag var mellan 26-28 år vilket var speciellt och inget jag kommer att göra igen då jag trivs så förbannat bra i Stockholm men det var ändå kul att ha testat på något sånt så att man vet, jag älskade och uppskattade Stockholm på ett helt nytt sätt när jag flyttade hem igen. Jag bodde också långt ifrån havet vilket för mig är ovant, jag älskar att ha havet nära inpå och idag bor jag 200 meter från havet. Allmänt | |
Upp